Chestionar: Ai lucra ca voluntar sau ai face un voluntariat?
Acest chestionar este inchis.
Da 75.00% 3 75.00%
Probabil, contează ce 0% 0 0%
Nu 25.00% 1 25.00%
Total 4 voturi 100%
* Ati votat pentru acest element. [Arata rezultate]

Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aţi lucra ca voluntari?
Autor Mesaj
admin Offline
Administrator

Alaturat: Nov 2009
Reputatie: 3
Question Aţi lucra ca voluntari?
Ideea lucrului voluntar pare a fi încă în România o dilemă. Nu este o idee prea agreată dat fiind faptul că lumea îşi pune întrebarea: " De ce ? Mie ce-mi iese?"De ce să ajut când eu nu câştig nimic?
Aceste întrebări sunt puse oarecum greşit. De ce spun asta? Fiindcă o muncă de voluntariat presupune şi multe avantaje. Să vă spun câteva:
  • EXPERIENŢA:
    Câştigi experienţă în general sau a lucrului în echipă. Experienţă care poate pe viitor te poate ajuta.
  • Viitoare recomandări
    Un voluntariat poate însemna un atuu la o viitoare angajare. Mulţi angajatori consideră un plus lucrul voluntar mai ales dacă este însoţit de o scrisoare de intenţie.
  • Un plus în CV
    În CV, un voluntariat poate atrage atenţia.
Tu ai lucra ca voluntar?

Când chestionarul va expira ( în 7 zile ) vă voi anunţa şi de ce am făcut acest sondaj.

Braila-Portal.ro - Portalul oraşului Brăila
[Imagine: webdesign.jpg]
01-01-2010 03:53 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
regali Offline
Super Moderator

RE: Aţi lucra ca voluntari?
Nu sunt adeptul muncii 1 deci nu as muncii ca voluntar undeva , mai ales sa ajut mosi si babe ( fara bani? ) omg!! niciodata.
dar pot zice ca am lucrat ca voluntar cu contracte semnate 21 ( adica nu mi-am primit salariu 21 ) asta nu se mai pune..

voi radeti de mine ca sunt diferit, dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel..

www.lanaiba.dap.ro
[Imagine: 76291129.png]
01-03-2010 11:09 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
cristiana_zooza Offline
>>Membru V.I.P<<
*
>>Membru V.I.P<<

cred ca fiecare am fost voluntari cu voie sau fara voie 24 asha cum zice regali 10 cu contract...dar mi-ar place foarte mult sa lucrez in special la un centru de copii pana in 2 ani 21 nu stiu de ce si sincer nu as vrea sa intru in detalii pur si simplu imi place 21 ....chiar daca au trecut sarbatorile cred ca toti meritam sa fim mai buni unii fata de ceilalti...e pentru noi...

[Imagine: 76291129.png]
01-03-2010 08:06 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Teutza_Ghost Offline
Junior Member
**

Alaturat: Mar 2010
Reputatie: 0
Nu e vorba daca as lucra ca voluntar ... chiar am lucrat ca voluntar 1
Si sunt mandra de mine 1 E vorba de 3 ani la Crucea Rosie si o vara la Voltin 1
03-25-2010 09:44 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
admin Offline
Administrator

Îmi pare bine să văd că lumea a fost implicată în voluntariate şi ar mai vrea deşi ideea pe care o aveam a picat. Era vorba de o acţiune de voluntariat dar implica ceva mai multe persoane...
Vrem să facem ceva pentru comunitatea asta, pentru oraşul ăsta. Trebuie totuşi să ne unim câteva persoane pentru aşa ceva.

Braila-Portal.ro - Portalul oraşului Brăila
[Imagine: webdesign.jpg]
03-25-2010 10:41 AM
Posteaza raspuns 

Saritura forum:

Contacteaza-ne | BrailaBlog | Reintoarce-te Sus | Reintoarce-te la continut | Mod (Arhiva) Usor | RSS Syndication