Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ajutor umanitar
Autor Mesaj
admin Offline
Administrator

Alaturat: Nov 2009
Reputatie: 3
Exclamation Ajutor umanitar
Vin sărbătorile de iarnă şi mă gândeam să facem şi noi un gest frumos. Haideţi să ajutăm pe cineva. Nu o persoană anume...mai multe.
Mă gândeam la un azil de bătrâni sau la un orfelinat de copii.

Cum am putea ajuta?
Aici vă rog pe voi să veniţi cu ideii. Eu mă gândem, de exemplu dacă ne hotărâm la un orfelinat de copii, să căutăm puţin prin casele noastre jucării ( cine mai are ), hăinuţe care nu le mai purtăm şi eventual să facem câteva sacoşele pentru cei care sunt la orfelinat. Ştiu că e criză financiară dar parcă nu mai simţim că vin sărbătorile ca în alţi ani. Haideţi măcar să încercăm...
Ce părere aveţi? V-aţi implica?

Braila-Portal.ro - Portalul oraşului Brăila
[Imagine: webdesign.jpg]
11-28-2009 10:54 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
cristiana_zooza Offline
>>Membru V.I.P<<
*
>>Membru V.I.P<<

RE: Ajutor umanitar
Eu am mai facut o faza din asta acum multi ani la un orfelinat cu liceul..am ramas foarte impresionata....era situat pe atunci in centru..acum nu mai stiu mare lucru dar m-as implica cu placere sa ofer personal copiilor cate ceva in schimbul sclipirii de fericire din ochii lor....decat sa le dau bani sau mai stiu eu ce ..asa macar se joaca si mananca exact ce le dam...da e o idee f buna...si abia astept!

[Imagine: 76291129.png]
11-28-2009 02:37 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
admin Offline
Administrator

Nu mai e nimeni care să mai participe? Nu v-aţi uitat prin dulap, prin săculeţul cu jucării, prin casă?
Până luni 7 decembrie aş vrea să ştiu cam cine se bagă şi să începem să strângem hăinuţe, jucării şi ce mai aveţi! Îmi spuneţi unde staţi prin e-mail şi vin eu şi le iau personal.

11-30-2009 09:28 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
admin Offline
Administrator

Un up de rigoare!
Chiar nimeni nu se mai încumetă să facem acest gest?
Nu mai e nimeni pe aici care vrea să dea o mână de ajutor pentru copii? Nu aveţi hăinuţe, jucării, lucruri care nu vă mai trebuiesc prin casă?

12-02-2009 10:04 AM
cristiana_zooza Offline
>>Membru V.I.P<<
*
>>Membru V.I.P<<

eu am jucarii si ceva hainute de la frate-miu asa ca ma bag 10

[Imagine: 76291129.png]
12-02-2009 01:48 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
admin Offline
Administrator

Se pare că înafară de cristiana_zooza nu mai sunt doritori care vor să facă un gest frumos de sărbători....

12-08-2009 08:37 AM
Posteaza raspuns 

Saritura forum:

Contacteaza-ne | BrailaBlog | Reintoarce-te Sus | Reintoarce-te la continut | Mod (Arhiva) Usor | RSS Syndication